Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Platinum 20sec - паста за заличаване на драскотини

Кат. номер: SH000484

29,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Никога не сме застраховани от драскотини и нанасяне на вреди по боята на автомобила ни. Само миг невнимание, и боята вече е надраскана или ожулена. Някой минувач или невнимателен шофьор за секунди могат да оставят белези, които в последствие ви излизат скъпо. В такива случаи, единственото решение е било да се обърнете към майстор или сервиз и да заплатите не малка сума за нанесената вреда.

Но всичко това вече е минало, защото на пазара вече е Platinum 20 sec!

Platinum 20 sec е иновативна професионална паста за заличаване на драскотини по боята на автомобила, която ще възвърне предишния перфектен вид на боята в рамките на няколко секунди! Отстраняването на драскотините вече ще бъде като детска игра. 

Как действа?

Боята на автомобила се състои от няколко слоя, които  при надраскване се разделят.  Когато нанесете Platinum 20 Sec със специалната гъба, частиците от различните бои се отпускат и разтварят. Драскотината се запълва с разтвореното и усвоено от пастата количество боя, и с процеса на втриване с гъбата, боята стяга и възвръща предишния си вид! Боята ще бъде отново хомогенна и гладка, и драскотината изчезва! За 20 секунди грозната драскотина ще бъде история и боята ще изглежда като нова! А е необходимо количество само колкото грахово зрънце! Изгодно и практично!

  • Професионално отстраняване на драскотини, полиране и запечатване в едно
  • Лесно и бързо нанасяне - изключително ефективно и удобно
  • Подходяща за всички автомобилни бои
  • Устойчива на атмосферни влияния и устойчива на миене в автомивка
  • Без силикон
  • Лесна за нанасяне и употреба! 
  • Необходими са само две лесни стъпки за нанасянето на Platinum 20 Sec.  
  • Нанасяте малко количество от пастата върху специалната гъба в комплекта
  • Разнасяте количеството върху драскотината и втривате леко, с кръгови движения,  за около 20 секунди 

Това е! Вече не е необходимо да се притеснявате за скъпите процедури по боядисване и отстраняване на драскотини. Имате професионален метод за отстраняването им, който ви спестява пари и време. 

Само с едно нанасяне, дразнещите драскотини вече са в историята на достъпна цена!

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: