Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Platinum Amazing Foam 3000ml Pack- пяна за почистване на автомобили

Кат. номер: SH000988

Regular Price: 29,90 лв.

Special Price 19,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Допълнителен ПРОМО ПАКЕТ от 3000 мл + Протектор за предпазване на предното стъкло ПОДАРЪК!

Революционна пяна за активно почистване на автомобила!

Работи самостоятелно, без вода и отстранява упоритите замърсявания!

Активната пяна отстранява всякакви замърсявания - смола, цветен прашец, птичи изпражнения - няма препятствия за Platinum Amazing Foam!

  • Висококачествените активни вещества осигуряват сияен, дълготраен блясък на повърхността
  • Подходящ за всякакви повърхности (боя, хром, стъкло, пластмаса и т.н.)
  • Протектор за предпазване на предното стъкло
  • 100% биоразградим

Platinum Amazing Foam е революцията в почистването на автомобили! Тази иновативна пяна за активно почистване работи самостоятелно без вода и разтваря дори най-упоритите замърсявания!

Просто напръскайте - оставете да подейства, избършете и готово!

Прозиводител: Mediashop Holding GmbH

Произведено в Германия

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: