Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Portable UV Sterilizer - лампа за дезинфекция

Кат. номер: ZD000953

Regular Price: 79,00 лв.

Special Price 45,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Мини лампата за дезинфекция с ултравиолетова светлина Portable UV Sterilizer е подходяща за всяка повърхност, удобна, практична, компактна и изключително ефективна! Дезинфекцирайте всякакви повърхности без намесата на химикали и вредни за кожата препарати!

ПРЕДИМСТВА:

 • Комплексна стерилизация - Клинично доказано, че унищожава до 99.9% от бактериите и микробите за секунди, чрез проникване през клетъчната мембрана на бактериите и унищожаване на техните ДНК и РНК! Убива бактерии и алергени по твърди повърхности в дома ви, офиса, градския транспорт и други обществени места

 • Удобен и компактен дизайн - с компактния си и сгъваем дизайн, UV Sterilizer е идеална за дома, офиса, училището, хотела и по време на път. Изключително практична и удобна за дезинфекция на телефони, IPAD, играчки, клавиатури, лаптопи, четки за зъби, дистанционни управления, дръжки на врати, тоалетни капаци, чаши, волана на автомобила.

 • Безопасна за употреба - Ултравиолетовите светлина и вълни са доказано безвреден метод за дезинфекция, без химикали, на твърди повърхности и други трудни за почистване предмети.

 • Лесна за работа - UV лампата може да се захранва от 4 бр. батерии x 1.5 V, AAA (батериите не са включени в комплекта) или USB зарядно. Натиснете бутона за включване/изключване за 3 секунди и когато индикаторът светне в синьо, можете да насочите лампата, където искате да почистите.

 • Широко приложение - Използва се в ежедневието, както за телефона, така и за прибори, чинии, бюра, тоалетни, обществени места, коли и др. Редовното ѝ приложение върху повърхности и предмети, ще ви помогне да запазите дома си чист и безопасен, без риск от кожни раздразнения и химически изгаряния.

Комплектът включва:

1х Portable UV Sterilizer

1х USB кабел

Технически характеристики:

 • Спектър на вълната - 253,7 nm (UVC)
 • Излъчване на вълната: > 2500 uw/cm2
 • Мощност на UV лампата: 3W
 • Захранване: 4x 1.5V AAA батерии (не са включени в комплекта); USB кабел
 • Мощност: 3W (макс.)
 • Живот на батерията: 3 часа (макс.)
 • Работна среда: 10 ~ 45°С<
 • Дължина на USB кабела: 158мм
 • Параметри в сгънато положение: Д/Ш/В - 125/35/28 мм
 • Параметри в разгънато положение: Д/Ш/В - 240/35/15мм
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: