Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Portable UV Sterilizer - лампа за дезинфекция

Кат. номер: ZD000953

79,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Мини лампата  за дезинфекция с ултравиолетова светлина Portable UV Sterilizer е подходяща за всяка повърхност, удобна, практична, компактна и изключително ефективна! Дезинфекцирайте всякакви повърхности без намесата на химикали и вредни за кожата препарати!

 

Комплексна стерилизация- Клинично доказано, че унищожава до 99.9% от бактериите и микробите за секунди, чрез проникване през клетъчната мембрана на бактериите и унищожаване на техните ДНК и РНК! Убива бактерии и алергени по твърди повърхности в дома ви, офиса, градския транспорт и други обществени места

 

Удобен и компактен дизайн- с компактния си и сгъваем дизайн, UV Sterilizer е идеална за дома, офиса, училището, хотела и по време на път. Изключително практична и удобна за дезинфекция на телефони, IPAD, играчки, клавиатури, лаптопи, четки за зъби, дистанционни управления, дръжки на врати, тоалетни капаци, чаши, волана на автомобила.

 

Безопасна за употреба- Ултравиолетовите светлина и вълни са доказано безвреден метод за дезинфекция, без химикали, на твърди повърхности и други трудни за почистване предмети.

 

Лесна за работа- UV лампата може да се захранва от  4 бр. батерии x 1.5 V, AAA или USB зарядно (батериите не са включени в комплекта)  Натиснете бутона за включване / изключване  за 3 секунди и когато индикаторът светне в синьо, можете да насочите лампата, където искате да почистите.

 

Широко приложение Използва се в ежедневието, както за телефона, така и за прибори, чинии, бюра, тоалетни, обществени места, коли и др. Редовното ѝ приложение върху повърхности и предмети, ще ви помогне да запазите дома си чист и безопасен, без риск от кожни раздразнения и химически изгаряния.

 

Комплектът  включва:

1хPortable UV Sterilizer

1хUSB кабел за зареждане

 

Технически характеристики:

Спектър на вълната - 253,7 nm (UVC)

Излъчване на вълната> 2500uw / cm2

Мощност на UV лампата - 3W

Захранване - 4x 1.5V AAA батерии (не са включени в комплекта); USB кабел

Мощност - 3W (макс.)

Живот на батерията - 3 часа (макс.)

Работна среда - 10 ~ 45С°

Дължина на USB кабела: 158мм

Параметри в сгънато положение: Д/Ш/В - 125/35/28 мм

Параметри в разгънато положение: Д/Ш/В - 240/35/15мм

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: