Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Power Zoom Max - увеличителни очила с LED светлини

Кат. номер: Z000975

39,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

САМО СЕГА! ВТОРИ ЧИФТ - ПОДАРЪК!

Революционни увеличителни очила, с вградена светлина, с които всичко ще бъде по-голямо, по-ясно и по-ярко точно пред очите ви, дори в условия на слаба осветеност, така че можете спокойно да се насладите на четене или на всички тези деликатни дейности с лекота!

 • имате възможност да видите всичко по-ясно, всеки малък детайл, дори когато наоколо е тъмно
 • моментално 160% увеличение
 • две вградени LED светлини
 • иновативен дизайн
 • универсални и пасват на всяко лице
 • висококачествени стъкла, устойчиви на надраскване
 • микрофибърен калъф - ПОДАРЪК!

Носете Power Zoom Max навсякъде: в чантата, в колата, дори в кухненския си шкаф, за да бъдете винаги готови да видите всичко голямо и ясно, във всяка ситуация.

Благодарение на двете вградени лед светлини, ръцете ви ще бъдат винаги свободни, за да работите спокойно с фокусирана светлина, там където ви е необходима.

НЕУСТОИМА ОФЕРТА! ПОДАРЪК - СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА АВИАТОР С ТВЪРД КАЛЪФ!!!

Комплектът включва:

 • 1х Увеличителни очила с LED Осветелние
 • 1х Увеличителни очила с LED Осветелние ПОДАРЪК!
 • 2х Мек микрофибърен калъф ПОДАРЪК!
 • 1х Слънчеви очила ПОДАРЪК!
 • 1х Tвърд калъф ПОДАРЪК!
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: