Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Restform Arm Pillow - мемори възглавница за спокоен сън

Кат. номер: ZD000956

49,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

За вашето спокойствие и пълноценна почивка!

Спането с възглавница Restform Arm помага за облекчаване на натиска и напрежението върху раменете, като същевременно осигурява подкрепа за шията. Благодарение на правилната стойка на шията и раменете, натоварването на гръбначния стълб ще бъде облекчено и ще имате възможността да се събуждате свежи и отпочинали. Ергономичният дизайн и вискоеластичната мемори пяна предотвратяват деформирането на ядрото и възглавницата възвръща първоначалния си вид, след като станете.

Предимствата на Restform Arm Pillow, които я правят задължителна за всеки, който обича тялото си и пълноценния сън:

  • Висококачествена еластична мемори пяна
  • Ергономичен дизайн
  • Специално разработена форма, която позволява да поставите ръка под нея, без да чувствате неприятното изтръпване след сън
  • Облекчава натиска върху шията и раменете
  • Облекчава напрежението в гръбначния стълб
  • Осигурява правилна позиция на раменете по време на сън

Здравият и спокоен сън са сигурно средство за добро здраве и тонус.
Осигурете си ги с Restform Arm Pillow!

Характеристики:

  • Състав на възглавницата: мемори пяна + полипропиленова структура
  • Състав на калъфката: 100% полиестер
  • Размери: 34,5 x 30,5 x 13,2 cm
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: