Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Restform Bamboo Pillow - възглавница от мемори пяна и бамбукови нишки

Кат. номер: ZD000962

59,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Благодарение на специалното си покритие от бамбукови влакна, възглавницата от бамбук Restform регулира температурата.

  • Супер мекa
  • Усещане за хладен комфорт
  • Устойчива на мухъл, алергени, дори акари
  • Мемори пяна
  • Бамбукови влакна
  • Възвръща формата си, не се деформира

Перфектна за всеки, независимо дали спите настрани, по корем или по гръб. Пълнеж, направен от накъсана мемори пяна, която позволява адаптацията ѝ към всяка форма и извивка.

Състав:

  • Възглавница - накъсана мемори пяна: 50% вискоеластична (мемори) пяна, 50% полиуретанова пяна. Вътрешно покритие: 100% полиестер.
  • Калъф - 60% полиестер, 40% бамбукови влакна.

Размери:

  • Възглавница - 40 х 70 см
  • Калъф - 40 х 72 см
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: