Royalty Line Hand Mixer - миксер

В наличност
SKU
ZD0002152
49,90 лв.
44,91 лв. Goldstar Club
Купи на изплащане
14-дневен срок право на връщане.

Информация за условия за покупка и връщане може да получите тук.

Безплатна доставка за членовете на GoldStar Club

Информация за нашата доставка може да получите тук.

Спестете време и енергия, и подгответе продукти за любимите ви ястия бързо, практично и лесно!

Облекчете работата в кухнята благодарение на адаптивните функции и удобния за потребителя дизайн на ръчен миксер Royalty Line.

  • Мощен и ефективен мотор
  • Ергономичен дизайн за лесно боравене
  • Механизъм за лесно отстраняване на приставките
  • 5 степени на скорост
  • Регулатор на скоростта
  • Turbo бутон
  • Приставки от неръждаема стомана
  • Включени приставки: куки за тесто и бъркалки

В комплекта са включени бъркалки и куки за тесто, с които уредът може да се използва за различни цели в кухнята. Скоростта на миксера може да се регулира между пет различни степени с помощта на включения въртящ бутон за регулиране. За да се справите и с продукти, изискващи много висока мощност и обороти, е включен турбо бутон.

Мултифункционалност: Ръчният миксер е оборудван с бъркалки и куки за тесто, осигуряващи гъвкавост в кухнята за широк спектър от задачи за печене и готвене. Приставките могат да бъдат отстранени с натискането на един бутон, което улеснява почистването и смяната.  Ергономичният дизайн на ръчния миксер позволява да работите с него продължително време с минимална умора.

Регулатор на скоростта: Регулаторът на скоростта има 5 различни степени, което ви позволява да регулирате скоростта на миксера до получаване на желаната от вас консистенция.

Турбо бутон: Турбо бутонът осигурява допълнителен тласък на мощността, което ви позволява да се справяте лесно с по-трудни задачи за смесване.

Бутон за лесно отстраняване на приставките: Улеснява смяната между бъркалките и куките за тесто, което прави ръчния миксер още по-гъвкав и практичен за работа.

Ергономичен дизайн: Ръчният миксер е проектиран с идея за ергономия и дълготрайна работа, което гарантира удобен захват и използване за по- дълъг период.

Технически характеристики:

Цвят: бял/ лилав

Материали: ABS, S/S

Скорост: 5 скорости

Захранване: 220-240V~50/60Hz

Мощност: 200W

 

 

Напишете вашето мнение
Оценете: Royalty Line Hand Mixer - миксер

За да закупите продукта на изплащане трябва да го добавите в количката и при завършване на поръчката да изберете начин за плащане Unicredit лизинг.

Може да харесате също