Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Royalty Line Kitchen Scale - кухненска везна

Кат. номер: ZD000633

29,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Не виждате разделенията на обикновени пружинни теглилки?

Любители сте на здравословното хранене и следите количеството храна, която хапвате?

Електронна кухненска везна Royalty Line е точният уред.

Разделяйте храната си лесно на желаните порции.

Измервайте точното количество на съставките за любимия сладкиш, ястие или закуска, бързо и лесно с кухненска везна Royalty Line.

Закалената стъклена повърхност е изключително здрава и трудно може да се надраска. Посредством чувствителните на допир сензори ще включвате, изключвате и сменяте мерителната единица. Тя може да мери в грам, килограм, унция или паунд/либра. Кухненска везна Royalty Line разполага с LCD дисплей, за да следите измерения резултат лесно и бързо.

Всяко домакинство се нуждае от прецизна кухненска везна.

Кухненска везна Royalty Line- точност до последния грам!

 

Технически характеристики:

  • Материал: закалено стъкло, пластмаса
  • Захранване: 1 CR2032 батерия
  • Мерителни единици: грам ( g), килограм (kg), унция (oz), либра (lb)
  • Максимално натоварване: 5кг

Mинимално измерване: 1гр

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: