Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Royalty Line Knife Set RL-BLK7-W - комплект ножове

Кат. номер: ZD0001369

49,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Royalty Line RL-BLK7-W: Комплект ножове с незалепващо покритие от 7 части + ПОДАРЪК белачка

Този комплект включва седем ножа плюс черна белачка. Незалепващото покритие служи за предотвратяване на залепването на храната, като същевременно се почистват много лесно. Освен това имат неплъзгаща се дръжка за максимална лекота при използване на всеки нож.

Комплектът се предлага в прекрасна кутия идеална за подарък!

 

Характеристики на продукта:

  • Комплект ножове от 7 броя с белачка подарък
  • Незалепващо покритие
  • Антибактериално острие
  • Не съдържат PFOA, олово или кадмий
  • Ергономична неплъзгаща се дръжка
  • Цвят черен

 

Комплектът включва:

1 x нож за месо: 20см

1 x готварски нож: 20см

1 x нож за хляб: 20 см

1 x нож за общо предназначение: 12 см

1 x универсален нож: 8 см

1 x нож за пица: 11см

1 x нож за сирене: 11см

1 x БЕЛАЧКА подарък

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: