Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

RoyaltyLine Wet&Dry Vacuum Cleaner - прахосмукачка

Кат. номер: ZD0001370

249,00 лв.
Купи на лизинг

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Прахосмукачка за сухо и мокро почистване – професионална грижа за вашия дом

Подходяща за употреба в дома, офиса, гаража, на вилата, хотели или фамилни къщи.

  • Почиства лесно твърдите частици и течности
  • Система за многократна филтрация
  • Със специална функция за издухване на въздух
  • Практична позиция за спиране
  • Компактен контрол на въздушния поток на дръжката
  • Задни колела с голям диаметър за лесно транспортиране и употреба

 

Високо ефективната и мощна прахосмукачка за сухо и мокро почистване Royalty Line ще бъде най -добрият помощник при почистване на дома ви. С високата всмукателна мощност за почистване на всяко кътче в помещението, ще забравите за праха и мръсотията завинаги!

 

 

Технически характеристики:Вместимост: 25 литраМощност: 1400W MaxМулти филтрираща системаФункция издухване

Регулиране на въздушния поток от дръжкатаЗадни колела с голям диаметър за лесно маневриранеПараметри: 49 х 37 х 35 смДължина на маркуча: 1,8 метраДиаметър на маркуча: 32 ммДължина на захранващия кабел: 4 мЗащита: IP24

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: