Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

RXB Complex - хранителна добавка

Кат. номер: Z000829

39,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Ставите Ви имат нужда от подхранване? Ставате трудно от леглото сутрин? Гърба и кръста Ви са схванати? Дори най-простите задачи в ежедневието ви принуждават да разчитате на други хора?

RXB Complex е хранителна добавка, базирана на натурални съставки, която подкрепя здравината на мускулите и ставите. RXB Complex може да се окаже Вашето решение за ефективно подхранване на ставите, бедрата, кръста и поддържане на тяхното здраве и комфорт.

RXB Complex е хранителна добавка, базирана на натурални съставки, която подкрепя здравината на мускулите и ставите. RXB Complex може да се окаже Вашето решение за ефективно подхранване на ставите, бедрата, кръста и поддържане на тяхното здраве и комфорт.

Всяка бързодействаща капсула RXB Complex съдържа:
 • Витамин С допринася за образуването на колаген за нормалната функция на костите, хрущяла и имунната система; за защитата на клетките от оксидативен стрес; за намаляването на чувството на отпадналост и умора.
 • Босвелия - използва се от векове за подкрепяне на здравината на ставите;
 • Куркума - спомага за подхранване на ставите и поддържане на тяхната подвижност;
 • Цвят от невен -  чудесно средство за поддържане здравето на мускулите;
 • Глюкозамин - намалява триенето и предпазва ставата от „износване“;
 • Колаген   основна съставна част на съединителната тъкан и градивен елемент на ставите, хрущялите, сухожилията, костите и кожата.
 • Хиалуроновата киселина - за еластичност и гъвкавост на ставата;

и други невероятни природни съставки, които работят заедно за подмладяване на тялото Ви и подобряване качеството Ви на живот. Натуралните съставките в  RXB Complex са прецизно и научно подбрани, заради начинът, по който действат заедно, за поддържане на цялостното здраве на ставите в тялото ни.

Иновативната, бързодействаща формула на RXB Complex поддържа здравето на Вашите стави, за да имате възможността да се движите свободно, да останете активни и да бъдете независими.

Тайната е във високата концентрация на екстракти от същите тези съставки, събрани в RXB Complex, имащи широк спектър от мощни свойства, които подхранват ставите и мускулите и подкрепят тяхната здравина. Всички тези невероятни естествени съставки, събрани заедно в RXB Complex, действат като цялостна формула, която подкрепя здравината на Вашите стави, значително  подобрява Вашата мобилност и качество на живот.

 

Витамин C в RXB Complex допринася за:

 • образуването на колаген за нормалната функция на коститe и хрущяла;
 • за;
 • за защитата на клетките от оксидативен стрес;
 • за намаляването на чувството на отпадналост и умора.

Една съставка с толкова много доказани действия?! Представете си как ще повлияе RXB Complex   комплекс oт натурални съставки, на целия Ви живот? Хрущялът се хидратира и така ставата става по-еластична, гъвкава и подвижна.

Всеки заслужава да води нормален и свободен начин на живот, нали? Подарете си го и Вие с изключително достъпния RXB Complex   натурално средство, което може да се окаже Вашият ефективен начин за подхранване на ставите!  

RXB Complex  е подходящ за:

 • Своевременна подкрепа за ставите и костите;
 • Повишаване на физическа активност;
 • Спортисти
 • Стави, имащи нужда от подхранване

 

RXB Complex съдържа: 30капсули

Прием: 1 капсула/дневно

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: