Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

RXB Turmeric с куркума за успокояване на ставни и мускулни болки

Кат. номер: ZK000035

(8 отзива)
49,90 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Хранителна добавка, базирана на натурални съставки, която помага да облекчи болките в мускулите и ставите

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Проблемите в ставите възпрепядстват нормалното Ви ежедневие?

Събуждате ли се с дискомфорт в ставите, гърба и схванато тяло?

Болките причинени от ревматоиден артрит и остеоартрит ограничават подвижността Ви? Усложняват дори най-простите задачи и ви принуждават да разчитате на други хора?

Представяме ви RXB Turmeric – хранителна добавка, базирана на натурални съставки, която помага да облекчи болките в мускулите и ставите, причинена от артрит, съдържаща чиста куркума.

От хиляди години в Индия използват невероятната сила на куркумата, за да облекчат болките в мускулите и ставите. Множество независими проучвания потвърждават укрепващото ѝ действие. Иновативната, бързодействаща формула на RXB Turmeric с куркума, намалява възпалението и успокоява болката в ставите, за да имате възможността да се движите свободно, да останете активни и да бъдете независими. Тайната е във високо концентрирания екстракт от куркумин, активното вещество на куркумата, притежаващо широк спектър от мощни свойства, способни да облекчат болките в мускулите и ставите. Активната съставка на куркумата, куркумин, който е и антиоксидант, модулира голямо разнообразие от клетъчни функции, за да редуцира вредните възпалителни процеси.

Повечето от проучванията, които са доказали положителните ефекти от куркумата са от тестове при които съдържанието на куркумин в  използваните екстракти  е повече от 1гр дневно. Би било много трудно да се набави това количество само с помощта на куркума като подправка към храната.

При дългосрочен прием на RXB Turmeric симптоми като болка, дискомфорт  и скованост при хора с ревматоиден артрит и остеоартрит се повлияват изключително добре.

RXB Turmeric може да облекчи артритна болка и възпаление и спомага за успокояване на проблемите в ставите, коленете, бедрата, кръста и мускулите. Може да намали дискомфорта, да облекчи проблемите в кръста и да повлияе положително да живота Ви с натуралните си съставки.  Тази хранителна добавка е добра и за справяне с дискомфорта в ставите, в следствие на стареене, както и след спортни травми. Всяка бързодействаща таблетка на RXB Turmeric е с натурални съставки и съдържа антиоксиданти с отпускащо действие.

RXB Turmeric с екстракт от корен на куркума:

  • помага да се облекчи възпалителната болка и болка в мускулите и ставите;
  • има противовъзпалително действие;
  • потиска болките в мускулите и ставите

 

RXB Turmeric е изключителен продукт!

RXB Turmeric може да се окаже Вашето решение за проблемите в ставите!

Промоционалното предложение важи до 31.03.2019 или до изчерпване на количествата!

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
RXB Turmeric с куркума за успокояване на ставни и мускулни болки
 | 
Пробвах какво ли не, но това наистина се оказа най-доброто решение за болката ми в ставите
RXB Turmeric с куркума за успокояване на ставни и мускулни болки
 | 
Трябват поне няколко опаковки, за да се усети резултат
RXB Turmeric с куркума за успокояване на ставни и мускулни болки
 | 
Помогна ми много. Най-хубавото е, че съставът е натурален! Препоръчвам!
RXB Turmeric с куркума за успокояване на ставни и мускулни болки
 | 
Коркумата е златен дар, направо забравих за болките!
RXB Turmeric с куркума за успокояване на ставни и мускулни болки
 | 
Докато взимам Турмерик болките отшумяват почти напълно
RXB Turmeric с куркума за успокояване на ставни и мускулни болки
 | 
Облекчава болката ефикасно
RXB Turmeric с куркума за успокояване на ставни и мускулни болки
 | 
Emi po dobre e ot drugi produkti koito sum polzval. Vtora opakovka polzvam veche i mislia da produlza pone oshte niakolko mseca za da sam napalno siguren. No zasega sam dovolen!
RXB Turmeric с куркума за успокояване на ставни и мускулни болки
 | 
При мен имаше ефект, още след първата опаковка.
Изпратете ни запитване: