Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Purize SaniBox - кутия за дезинфекция

Кат. номер: ZD0001207

Regular Price: 69,90 лв.

Special Price 24,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Дезинфекцирайте телефона си и домашните аксесоари, лесно, безопасно и без химикали!

 

Purize SaniBox използва усъвършенствана UV-C светлинна технология, един от най-ефективните дезинфекциращи методи, използван също от болници и медицински лаборатории за ефективно унищожаване на вредните бактерии.

5 МИНУТНО ДЕЙСТВИЕ!

През целия ден всички бактерии, които докосвате върху всякакъв тип повърхности от дръжките в градския транспорт, през количките за хранителни стоки до дръжките на вратите и дори други хора, се прехвърлят на вашия телефон или дистанционното управление на телевизора.

SaniBox:

  • убива 99,99% от бактериите с UV-C светлина технология
  • почиства и дезинфекцира само за 5 минути
  • е преносима и лесна за използване
  • има вграден автоматичен таймер
  • е подходяща за мобилни телефони, дистанционни управления, дори с най-голям размер
  • работи с акумулаторна батерия
  • притежава смарт дизайн

 

Как действа?

Просто поставете мобилния си телефон в Purize SaniBox и затворете капака. По време на 5-минутния цикъл на действие, мощната UV-C светлина убива 99,99% от микробите и бактериите.

Когато външният син индикатор се изключи, мобилният телефон е напълно чист и дезинфекциран, само за 5 минути!

 

Смарт дизайн!

Дезинфекцирайте каквото пожелаете, където и да сте!

Със своя преносим и защитен дизайн, Purize SaniBox може да дезинфекцира всеки предмет, където и да се намирате. Просто го включете и изберете желания цикъл. Докосвайте принадлежностите си без страх и съмнения за вредни бактерии!

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: