Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Sanicells - хранителна добавка за здрава имунна система

Кат. номер: Z000918

39,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

От производителите на HELIX ORIGINAL!

SaniCells - натурална хранителна добавка, която подобрява имунната система и стимулира естественото производство на стволови клетки!

Ако страдате от артрит, хипертония, остеопороза, диабет, умора, липса на тонус, анемия, липса на концентрация, лоша памет, суха, дехидратирана и отпусната кожа - решението на тези неразположения е SaniCells - 100% натурална добавка!

Естествените свойства на супер водораслите AFA (Aphanizomenon Flos Aquae, Афанизоменон флос-акве) в Sanicells стимулират естественото производство на стволови клетки, за да възстановят тъканите, износени или увредени органи, и да облекчат неразположения ви.

За водораслите АФА от езеро Кламат

Езерото Кламат се намира във втория по възраст Национален парк в щата Орегон, САЩ и през последните години е мястото, където се събират доказано най- благотворните водорасли - AFA (Aphanizomenon Flos Aquae). Те имат възможността да се усвояват изключително добре от човешкия организъм и сравнени със синтетичните хранителни добавки и витамини, представляват най-естествения източник на изключително ценни за човека хранителни вещества.

Езерото Кламат притежава най-богатата на минерални вещества алкална вода на Земята. И точно там е мястото, където се добиват най-добрите синьо-зелени водорасли. Водораслите АФА са изключително чист и богат източник на основни хранителни вещества, съдържащи над 60% протеин. Богати са на витамин В12 и са отличен източник на желязо и други важни минерали. Водораслите са в основата на хранителната верига. Затова организмът разпознава хранителните вещества във водораслите АФА като храна, поради което се усвояват лесно. Те са много богати на хранителни вещества, което означава, че организмът трансформира почти всичко от тях в енергия.

Стволовите клетки се считат за едно от най-важните и революционни открития в съвременната медицинска наука, с толкова ефективни резултати, които спомагат лечението на безброй заболявания.

Тайната на SaniCells е в супер водораслите AFA, с техния основен компонент L-селектин, който стимулира освобождаването на стволови клетки от костния мозък и кръвта, за възстановяване на увредените тъкани и органи в цялото тяло.

Водораслите АФА и производството на стволови клетки

Приемът на синьо-зелени водорасли АФА или екстракти от тях повишава циркулацията и насочването към тъканите на стволови клетки при животни и хора, като предизвиква преходно увеличение на количеството им в кръвообращението. Канадски учени доказват стимулиращото въздействие на водораслите АФА върху производството на стволовите клетки при бозайницие.

Стимулирането на производството на стволови клетки може да се засили в рамките на до 5 часа след консумацията на синьо-зелени водорасли. Новообразуваните стволови клетки навлизат в кръвообращението и увеличават броя на циркулиращите стволови клетки в кръвта.Проучванията на изследователи показват, че сините и зелените пигменти във водораслите не само стимулират производството на стволови клетки в костния мозък, но и осигуряват миграцията на стволовите клетки до мястото, където те са необходими.

SaniCells съдържа изключително важни витамини и минерали за нормалната функция на организма:

  • Витамин C - важен за растежа и възстановяването на тъканите на клетките, венците, кръвоносните съдове, костите и зъбите, като спомага за усвояването на желязо от организма и увеличава възстановителните сили
  • Цинк - има важна и многостранна роля в организма и се съдържа във всички телесни тъкани. Необходим е за нормалния растеж и развитие, за мисловната дейност и фертилитета, за зарастването на рани и за правилното функциониране на имунната система. Цинкът ни е нужен, ако искаме да имаме здрави кости, зрение, коса, кожа и нокти.
  • Рибофлавин (Витамин B2) - повишава на енергийните нива, поддържа здравето на кожата и очите; антиоксидант
  • Витамин B12 - полезен за периферната и централната нервна система, поддържащ активността на имунната система и здравето на нервните ĸлетĸи
  • Витамин D - спомага нервно-мускулните функции и предпазва от възпаления, засилва имунната система срещу смущения като настинки и вируси, намалява риска от развитие на множествена склероза, предпазва от депресия и други психични проблеми, регулира инсулиновата активност и нивата на кръвната захар

Натуралната добавка ви осигурява всичко необходимо, за да поддържате тялото си здраво и енергично!

SaniCells:

  • Стимулира естественото производство на стволови клетки, жизненоважни за възстановяването на организма.
  • Съдържа храносмилателни ензими и липиди от растителен произход за лесно усвояване на хранителните вещества от водораслите AFA.
  • Насърчава високите нива на физическо и психическо здраве.
  • Водораслите AFA са невероятен източник на антиоксидантни агенти, противовъзпалителни и невро-регенериращи молекули.

Съдържание: 30 капсули

Прием: по 1 капсула на ден, преди или след храна

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: