Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Savormatic Grill - електрически грил

Кат. номер: ZD000946

89,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Печете и гриловайте без мазнина!

Удивителният Savormatic Grill е проектиран с незалепващо покритие и каменни микрочастици, които ви позволяват да печете и гриловате без растителни или животински мазнини! Излишната, нездравословна мазнина се събира в разтегаема тава за оттичане.

Нищо не загаря и нищо не залепва! И почистването е изключително лесно!

Вече ще имате възможност да приготвяте здравословни, нискокалорични и едновременно много вкусни ястия!

Savormatic Gril е изработен с две различни зони, гладка тава за печене и скара. Едновременното разпределение на топлината поддържа месото на скара сочно, рибата винаги вкусна и крехка, а зеленчуците- хрупкави!

Изберете Savormatic Grill и се насладете на професионалните резултати!

  • Незалепващо покритие
  • Технология на изработка с каменни микрочастици
  • Две зони за готвене: печете или гриловате
  • Може да приготвите две или повече ястия едновременно, печени или на грил!
  • Термоустойчиви дръжки
  • Регулируем термостат (до 240ºC)
  • По- мощна версия DeLuxe- 1800 W

 

Технически характеристики:

Захранване: 220-240 V, 50/60 Hz

Параметри: 49x27 см,

Мощност: 1800 W.

Височина: 10,5 см

Температура с възможност за регулиране до 240 ° C

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: