Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Scrub Zoom - четка за почистване

Кат. номер: ZD000948

29,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Вече имате на разположение супер практична почистваща четка за труднодотъпни места!

Почистете дома си лесно, удобно и ефективно! Няма нужда да се навеждате и да коленичите, за да достигнете труднодостъпните места в банята или неудобните ъгли в трапезарията, необходима ви е само Scrub Zoom!

  • Дръжка с регулируема дължина
  • Почиствате навсякъде, без да мокрите ръцете си
  • Двулицев моп
  • Почистваща глава 3 в 1-  почиства, попива и полира повърхностите
  • Триъгълна форма за труднодостъпни ъгли

Със Scrub Zoom ще накарате дома си да блести- без да се налага да се навеждате или да заставате в неудобна поза на колене. Scrub Zoom е изработена с практична разтегателна дръжка, която достига до дължина 95 см, така че можете да стигнете до най- труднодостъпни места - от най-горните плочки на стената, до неудобното ъглово място зад тоалетната. Почистете упоритите замърсявания без никакви усилия! Микрофибърната страна на главата почиства упорите петна и мръсотия, страничната част попива наслоената вода и течност, а с полиращата гъба- почиствате огледалата и стъклените повърхности до блясък! Получавате и ПОДАРЪК- 2 броя допълнителни почистващи мопове!

Съдържание на комплекта:

  • Scrub Zoom с разтегателна дръжка и въртяща се глава
  • 3 бр почистващи мопове (1 + 2 броя ПОДАРЪК!)
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: