Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Slen 30 by Velform - козметичен гел за стягане и отслабване

Кат. номер: KK000530

39,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Мазнини в областта на талията? Подут корем? Целулит? Отпуснати ръце?

Търсите най- бързия и лесен начин да свалите цял размер само за 30 минути? 

Звучи невероятно, но е факт! 

Slen 30 by Velform е Вашият съюзник!

Тайната е в  Slen 30 by Velform и неговата крио-редукционната терапия, уникална комбинация от растителни съставки, които охлаждат областта на третиране и разграждат мастните клетки, премахват натрупаните мазнини и незабавно намаляват размера ви.

Какви са ползите?

  • Губите размер само за 30 минути
  • Оформя контура на тялото
  • Помага за намаляване на целулита
  • Крио - редукционна терапия
  • Дерматологично тестван

Уникалната растителна формула на Slen 30 by Velform съдържа активни съставки, които ще активират липолиза. Това е естественият процес на тялото ви за елиминиране на натрупаните телесни мазнини. Тайната на Slen 30 by Velform е в криотерапията - уникална комбинация от съставки, които намаляват мастните клетки, като премахват натрупаните мазнини и незабавно намаляват размера ви.

Подходящ за всяка част на тялото.

Гелът е подходящ за третиране на проблемни области като корем, бедра, ханш, седалищната област, ръцете. Нанесете Slen 30 by Velform върху желаната от Вас област, и 30 минути по- късно ще обичате начина, по който изглеждате и се чувствате.

Най-лесният диетичен план.

Със системата Slen 30 by Velform ще свалите килограми за нула време. Не се сещаме за по-лесен начин за влизане във форма и подготовка за горещите летни дни. Използвайте системата Slen 30 by Velform, включваща уникалната формула и лесен за следване диетичен план с доказани резултати. 

Пазете се от имитации. Изберете оригинала.

200 ml 7FL.OZ

Продуктът е произведен в Испания!          

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: