Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Soothing Socks - успокояващи чорапи с гел стелки

Кат. номер: Z000837

49,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Завършва ли всеки ден с мъчителна болка в краката? Чувствате ли ужасна, остра болка, когато събуете неудобните обувки вечер, след натоварен работен ден?

Представяме ви ексклузивните чорапи с гел стелка Soothing Sox, които могат да се използват както студени, така и топли, и които са перфектни, за да помогнат да облекчите ужасния дискомфорт и натоварване от ежедневното ходене, особено с неудобни обувки.

Тайната на Soothing Sox се крие в чувствителните към топлината стелки, специално създадени да осигурят на краката ви комфорта, от който се нуждаят по всяко време. Успокояващите Soothing Sox  имат ергономичен дизайн и благодарение на регулируемите си каишки чорапите не се разместват и можете да се местите от едно място на друго с абсолютна свобода. Те са толкова удобни, че ще искате да спите с тях!

Можете да  използвате Soothing Sox както затоплени, така и охладени! За да се постигне максимално усещане за релаксация, поставете чорапите в микровълновата, загрейте ги и ги обуйте, за да подобрите циркулацията на кръвта в ходилата. За да намалите отока и подуването на уморените крака, поставете ги в хладилника или дори във фризера, и ги поставете, когато се охладят достатъчно.

 Кажете сбогом на уморените крака и вземете своите Soothing Sox сега! Поглезете краката си след тежкия работен ден!

Удобства:

  • Моментално успокояват болките и дискомфорта в стъпалото.
  • Гел стелки, за успокояване и релаксация
  • Лесно приспособими, благодарение на закрепващите каишки.
  • Охлаждащи или затоплящи, спрямо нуждата ое намаляване на отоци или подобряване на циркулацията.
  • Свобода на движение! Можете да се движите свободно.
  • Носете ги с всякакъв вид обувки: ежедневни, спортни или дори по време на сън.
  • Универсален размер: адаптират се към всеки тип стъпало.
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: