Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Starlyf Balloon Racer - състезателна количка с балони

Кат. номер: SH0001428

59,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

 Забавлението е гарантирано!

Приготви сее, готови… изстреляй!

Иновативна въздушна стартова и задвижваща основа, която позволява на вашия автомобил да достига спиращи дъха скорост със силата на въздушния поток. Просто прикрепете колата към основата, надуйте балона и се състезавайте!

Пренася забавлението на следващото ниво: създавате вълнуващи писти, колите  скачат по главозамайващи рампи или се забавлявате, изстрелвайки ракети!

Частите се свързват лесно и са херметически затворени, за да осигурят мощен старт. Просто прикрепете колата към стартовата база, натиснете лоста за помпане, надуйте балона и след няколко секунди колата ще стартира с мощна скорост

 Или пък можете да поставите ракетата и да изпратите астронавта в небето - възможностите са безкрайни!

ПОДАРЪК! 12 цветни балона за изстрелване!

 

Balloon Racer е гарантирано забавление за цялото семейство. И можете удобно да приберете всичко в транспортната торбичка и да го вземете със себе си, където пожелаете.

 

Технически характеристики:

Не се изискват батерии

Нето тегло: приблизително 530 гр.

Параметри: 15,5 х 15 х 18 см

Материал: PP, PS, ABS, латексов балон

Предназначено за деца от 3 до 8 години

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: