Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Starlyf Color Bulbs - безжични крушки с лед светлина

Кат. номер: ZD000540

19,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Цветна въжена лампа 

Много често се случва токът у дома да спре и да се препънете в тъмното, докато търсите запалка и свещ?

Най-вероятно и често ви трябва фенер , за да осветите докато сте навън.

Понякога се случва да търсите нещо в някой шкаф, но нищо да не виждате, а децата Ви им е омръзнало от скучната лампа в детската стая.

Ние имаме решение на всичките тези проблеми – цветна въжена лампа  Starlyf Color Bulbs, с която лесно, бързо и доста забавно да осветите необходимото пространство.

 Уникалният, цветен дизайн на нашите цветни лампи е подходящ за всяка една стая от дома ви, както и за изпозлване в по-екстремни условия като поход през планината или ремонт на автомобила пред блока.

Изключително удобна и практична, без да е необходимо да имате достъп до електичество.

Освежете детската стая на малчуганите без притеснение, че някой ще се изгори на нагрятата крушка. Лампата е разработена по специална Safe touch технология.

 Характеристики

  • Лесна за използване – само с 1 движение Вие пускате лампата
  • Safe touch – няма опасност от опарване и пожар. Лампите са разработени по специална технология
  • Креативен дизайн – лампите са иделания завършек на всяка стая в дома ви. Красивите цветове се напасват към Вашия интериор или към външната градина
  • Мултифункционално използване – можете да осветявате дома си, тъмните шкафове, гардероба, външната градина, автомобила си и навсякъде, където имате нужда

Специфики

Уредът работи с 3 батерии AA, не са включени в комплекта.

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: