Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Starlyf Cyclonic Mop - циклонен моп въртящ се на 360°

Кат. номер: ZD0001430

79,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Почиства, изсушава и полира – почистете без да се навеждате и без стълби!

 

  • Въртящи се на 360° глави
  • Без навеждане и болки в кръста
  • Без стълби и опасни движения
  • Лесен за използване и боравене
  • включва 2 кръгли глави и 6 сменяеми почистващи мопа
  • Без кабели
  • Идеален за полиране/почистване
  • Може да се използва върху всички видове гладки подове
  • Може да се използва за почистване/полиране на прозорци и високи витрини

 

Ефективно почистване без кабели, без батерии и електричество. Микрофибърните мопове абсорбират мръсотията и течностите за секунди и без никакви следи.

Почистването става само с две движения- плъзнете напред, връщате назад - лесно, бързо и ефективно. Удобен за боравене и практичен за изпълнение – благодарение на въртящите се на 360 градуса глави, имате лесен достъп навсякъде.

Почиствайте и полирайте – теракота, ламинат, паркет, фаянс, балатум, дърво –  всички видове твърди подове.

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: