Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Starlyf Easy Press - калъфи за дъска за гладене

Кат. номер: ZD000853

Regular Price: 59,90 лв.

Special Price 29,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Гладенето определено е едно от най- неприятните домашни задължения. Отнема време и трябва непрекъснато да обръщате дрехите, за да изгладите и от двете страни.

Вече имате възможност да гладите двете страни на дрехите  си едновременно, без да е необходимо досадното обръщане, само благодарение на иновативния калъф Starlyf Easy Press.

Усъвършенстваната изработка на материята и технологията за отразяване на топлината на Starlyf Easy Press, ви позволява да гладите двете страни едновременно, оставяйки дрехите ви безупречно изгладени и без гънки!

 • Безупречно двустранно гладене, чрез технология за отразяване на топлината
 • Не оставя гънки
 • Намалява времето за гладене наполовина
 • Подходящ за всякакви платове
 • Подлежи на пране в пералня

Технология за отразяване на топлина:

Технологията за отразяване на топлината от плата ви позволява да завършите гладенето за половината от времето, което по принцип отделяте, тъй като сега е необходимо да гладите само едната страна на всяка дреха! Топлината, използвана за гладене от едната страна, се отразява обратно чрез специална плат на Easy Press, така че няма нужда да се обръщате дрехата и да гладите обратната страна!

Действа върху всякакви платове!

Технологията на Starlyf Easy Press работи с всякакъв вид плат- памук, синтетика, коприна, бамбук и др. Специалният му дизайн ви позволява да гладите при по-ниски температури, спестявайки енергия и удължавайки живота на дрехите.

Комплектът включва:

 • 1 x калъф за дъска Sarlyf Easy Press Clean
 • 1 x калъф за дъска Sarlyf Easy Press Clean ПОДАРЪК!
 • 1 x ръкавица за вертикално гладене  ПОДАРЪК!
 • 1 x машинка за пилинг на дрехи  ПОДАРЪК!

Характеристики:

 • Размер: 135х48 см
 • Състав: Пълнеж: 100% полиестер, външен плат: 100% памук
 • Максимално допустима температура: 200°C
 • Температура за пране: 30°C
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: