Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Starlyf Foldable Fan - сгъваем вентилатор

Кат. номер: ZD0001255

Regular Price: 89,00 лв.

Special Price 59,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Сгъваем, регулируем вентилатор, с който винаги имате перфектно охлаждане под ръка. Незабавно осигурява по-хладен въздух, където и да се намирате. Подгответе се за лятото!

 • Регулируема височина - разгъва се в пълен размер до 90 см
 • Регулируема позиция - въртящата се глава ви позволява да охладите въздуха в конкретна посока
 • Безжичен и акумулаторен - работи с усъвършенствани литиево-йонни акумулаторни батерии, които издържат часове с едно зареждане.
 • Компактен и лек – сгъва се до изключително компактен размер
 • Настройки на охлаждане
 • Леснопреносим
 • 3 различни скорости
 • Акумулаторна батерия
 • Подходящ за дома, офиса, вилата и всякакъв вид затворени помещения
 • Накланяща се глава

 

Starlyf Foldable Fan e специално проектиран, за да бъде лесен за съхранение и транспорт. Компактен и безжичен дизайн. Регулирайте височината, изберете идеалната степен на охлаждане и го настройте изцяло по ваш вкус.

 

Напълно безжичен и акумулаторен

Работи в продължение на часове - само с едно зареждане! Без кабели, които пречат или големи, и трудно преносими перки и стойки.

 • Настройте го на ниска настройка за индивидуално настроен охлаждащ бриз.
 • Средно за приятен охлаждащ бриз.
 • И високо за по-голяма стая, за да се охлади цялото семейство.

 

Технически характеристики:

Li-ion батерия

5 V - - - 2 A

Хоризонтална ос на въртене 75 °

180 ° вертикален ъгъл на наклон нагоре

Параметри (см): 23 x 23 x 12,5

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: