Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Starlyf Lint Remover - уред за почистване на влакна от дрехи

Кат. номер: ZD000862

Regular Price: 79,90 лв.

Special Price 19,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Как работи?

Това е малък, супер оригинален уред, оборудван с въртящи се остриета, който се адаптира към всяка дреха и плат. Малък и лесен за работа, той отстранява влакната с перфектна прецизност и след него всеки пуловер изглежда като нов. Иновативната технология на този продукт, съчетана с опростения метод на използване и ефективността на неговото изпълнение, напълно елиминират всички влакна и косъмчета, без да повреди материята.

Подходящ за всякакви тъкани!

Тъканите от кашмир, коприна или вълна се считат за най- деликатни и е нормално те да се влошават с течение на времето, поради което е важна правилната и редовна поддръжка. Притежаването на средство за отстраняване на влакна у дома е важно и предотвратява бързото износване на пуловери, блузи и всякакви деликатни материи.

Работи с 2 батерии АА 1,5V (не са включени в комплекта).

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: