Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Starlyf Night Light - сензорен LED прожектор

Кат. номер: ZD0001135

Regular Price: 59,90 лв.

Special Price 44,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Starlyf Night Light - сензорен LED прожектор,  с който можете да осветите тъмния гардероб, двора пред къщи или килера, пространството пред входа на кооперацията и др.

Вече не необходимо да се притеснявате как да прекарате кабели за осветление, колко дупки и стени трябва да се пробият, само за една лампа! Практичен, лек, удобен и изключително ефективен.

  • Сензор за движение
  • Сензор за дневна светлина
  • Мощна LED светлина
  • Възможност за завъртане на 360° градуса
  • Голям диапазон на осветяване – 25кв.м
  • Безжична
  • Лесна за монтаж

Технически характеристики:

Цветна температура: 6000К
Чувствителност разстояние: 10м
Светлинен поток: 209 lm
Автоматично изключване: след 20сек.
Сензор за движение
Сензор за дневна светлина
Работи с батерии: 4 x D (LR20) (не са включени в комплекта)

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: