Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Starlyf Oil Free Fryer - мултифункционален уред

Кат. номер: ZD000591

Regular Price: 219,00 лв.

Special Price 139,00 лв.

Купи на лизинг

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Всеки обича пържена храна, но не и мазнината в нея и съпътстващите я калории.

Още по-малко изгубеното време в чакане и обръщане на храната, и най-вече досадното миене на мазните тигани.

С многофункционалния уред за готвене Oil Free Fryer забравяте за всичко това.

Тайната се крие в неговата Air Cycling технология. Благодарение на нея въздуха се загрява  до изключително високи температури. Нагретият въздух циркулира около храната, която се готви равномерно. Резултатът е:

  • Здравословна храна с 80% по-малко калории
  • Вкусна храна по-бързо - не е необходимо предварително загряване
  • Сочни, крехки и изключително вкусни кулинарни шедьоври

Можете да готвите каквото пожелаете: зеленчуци, калмари, пиле, скариди, бекон, дори емпанада или перфектно приготвено кордон бльо.

Изненадайте семейството си с интересно и здравословно меню всеки ден.

С многофункционалния уред за готвене Oil Free Fryer Вие имате време за любимото хоби. Благодарение на специалната технология на Oil Free Fryer приготвяте крехки и сочни пилешки гърди само за 15 минути, без предварително загряване, без мазнина, с 80% по-малко калории.

Пърженето е трудоемко занимание и завършва с безброй тигани в мивката. Не и с многофункционалния уред за готвене Oil Free Fryer. Кошницата е с незалепващо покритие и можете да миете в съдомиялна машина.

Хрупкави пържени картофки, крехки и сочни меса “на грил“, вкусни яхнии или изкусителни десерти и перфектно изпечен хляб, всичко в един уред.

Oil Free Fryer пече, пържи и запича без мазнина и с 80% по-малко калории.

Технически характеристики:

  • Мощност: 1400W
  • Вместимост на кошницата: 2.60L
  • Температура: от 80°C  до  200°C
  • Таймер: до 30 мин
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: