Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Starlyf Smoke Free Grill Plate - туч плоча

Кат. номер: ZD000851

Regular Price: 69,00 лв.

Special Price 59,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Туч плочата Starlyf Smoke Free Grill Plate е перфектното допълнение към вашия Starlyf Smokefree Grill!

С изключително голямата площ за готвене с незалепващо покритие, можете да забъркате екстравагантна закуска за кратко време. Невероятно вкусни палачинки или дори можете да направите фантастични яйца върху лесен и хрупкав бекон едновременно.

Направете скариди, говеждо и пилешко месо с пържен ориз, точно като професионален готвач. Можете дори да приготвите бисквитки с печен шоколад на скара.

Когато приключите с готвенето, трябва просто да забършете плочата с хартия и всички остатъци от храна изчезват мигновено! Никаква храна не се задържа върху покритието на уникалната Starlyf Smoke Free Grill Platе. Практична и удобна, на невероятна цена!

Starlyf Smokefree Grill е изцяло електрически грил със стабилна каменна плоча, така че няма да ви се налага да купувате въглища, да се опитвате да ги разпалите  и ще спестите доста от времето за готвене и почистване.

Почистването вече е наслада!

Сигурни сме, че най-неприятната част за всички остава почистването. Е, кажете край на неприятното и дълго почистване на скарите, с което сте свикнали!

Повърхността се почиства лесно , само за няколко секунди и с няколко движения вече имате идеално почистена скара.

Барбекю дори в апартамент – вече е възможно!

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: