Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Starlyf Speed Grinder - месомелачка

Кат. номер: ZD0001388

169,00 лв.
Купи на лизинг

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Смилате необходимите продукти за секунди, лесно, удобно, без да цапате!

  • Реже и смила всички видове месо
  • Подходящ за други храни като зеленчуци, хляб, подправки
  • Остриета от неръждаема стомана
  • Вакуумни вендузи за фиксиране към повърхността
  • Подвижна тава за лесно почистване

 

Професионална мелачка, подходяща за смилане на всякакъв вид месо. Високоскоростни остриета от неръждаема стомана нарязват и смилат месото в хомогенна смес.

Можете да контролирате количеството мазнини в месото и качеството винаги ще бъде най -доброто. Освен това може да се използвате уреда за смилане и на други храни като моркови, зеленчуци, пипер, хляб и др.

 

Лесна за употреба и почистване

Функцията за обратен ход смила месо в двете посоки, ако е необходимо. Невероятно лесна за сглобяване, изключително лесна за почистване след употреба, тъй като може да бъде напълно разглобена на компоненти.

Вендузите позволяват лесно използване, като държат продукта фиксиран към работната повърхност.

 

Комплектът включва:

Мелачка

Приставка за колбаси

Приставка за кибе и крокети

Подвижна тава

Бутало за храна

 

Технически характеристики:

Мощност: 300 W

Захранване: 230 V, 50/60 Hz

Бутон за обратен ход

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: