Starlyf Table Express - подвижна сгъваема масичка

В наличност
SKU
ZD0001053
69,00 лв.
Купи на изплащане
14-дневен срок право на връщане.

Информация за условия за покупка и връщане може да получите тук.

Безплатна доставка за членовете на GoldStar Club

Информация за нашата доставка може да получите тук.

 Starlyf® Table Express -  удобна, практична и  преносима сгъваема маса с 18 различни позиции и вградена стойка за таблети, компютри, смартфони, химикалки и др.

  • Олекотен дизайн
  • Практична и удобна за хранене навсякъде в дома
  • Подходяща за работа от вкъщи
  • Лесна за транспортиране
  • 18 различни позиции
  • Подходяща за хранене при трудноподвижни хора
  • Възможност за регулиране на височината на масата
  • Възможност за регулиране на наклона на плота
  • Масата издържа тегло до 25 кг.
  • Специално изработен прорез, който служи за стойка за таблет, смартфон, електронни бележници, химикалки и др.

Може да я използвате навсякъде в дома –  да хапнете удобно на дивана, пред камината, да изпиете следобедния чай на топло в леглото или да я използвате като удобно и практично хоум офис бюро или бюро за учене и домашни.

Работете и учете удобно и изключително лесно от вкъщи! В днешно време много хора работят от вкъщи и е необходимо да превърнат части от дома си в офис стаи или ученически кътове. Не е необходимо да купувате специално бюро или офис стол, за да работите или учите от вкъщи. Starlyf® Table Express може да се регулира като височина, за да е удобно да работите от дивана, фотьойла, на любимия ви стол или дори от леглото. Наклонът на плота също се регулира, за да може да адаптирате монитора на лаптопа или таблета, спрямо нивото на очите. Лесно и практично!

Starlyf® Table Express  е изключително подходяща и практична за транспортиране, може да я вземете с вас на море, в планината, дори на двора пред къщи. Може да я използвате като маса за лап топ, и да работите ползотворно и заредени с енергия навън в природата!

Имате възможността да регулирате позицията на масата, спрямо вашата стойка. Не е необходимо да стоите приведени при продължителна работа на компютър или когато се храните. Забравете за неразположението от неправилна позиция на гърба!

Масата е подходяща за различен тип приложения, както и за пренос в различни стаи, транспортиране с автомобил или автобус.

Производител: Industex S.L.

Напишете вашето мнение
Оценете: Starlyf Table Express - подвижна сгъваема масичка

За да закупите продукта на изплащане трябва да го добавите в количката и при завършване на поръчката да изберете начин за плащане Unicredit лизинг.