Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Steam Best - уред за гладене на пара

Кат. номер: ZD0001092

Regular Price: 149,00 лв.

Special Price 129,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Steam Best е революционен метод за бързо, лесно и безпроблемно премахване дори на най – дребните гънки от дрехи и тъкани!

Едновременно с това ще освежи и дезинфекцира дрехите, като елиминира микроби и миризми, чрез ефекта на мощната пара.

  • 5 пъти по-бърз от обикновена ютия
  • Елиминира гънките и миризмите от платовете
  • Спестявате от скъпи разходи за химическо чистене
  • Прониква лесно между копчета, джобове, пайети и щампи.
  • Безопасен за всички тъкани -  от деликатна коприна до здрав деним
  • Унищожава микроби- пълна дезинфекция на вашите дрехи, бельо, чаршафи и др.
  • Ефективно средство срещу акари – премахва алергенните микроорганизми от текстила

Кажете сбогом на гънките по ръкавите и ризите!

Steam Best е преносима машина за вертикално гладене на  пара и дезинфекция на дрехи. Мощната пара премахва гънките от всички платове, лесно и удобно - на закачалката, така че да можете да държите дрехите си изправени, за да достигнете бързо и лесно до всички гънки!

Елиминира миризмите и убива микробите!

Вече лесно можете да премахнете неприятни миризми от дрехите си, като от пържена  храна или цигарен дим. Парата освежава материите и оставя дрехите ви меки и ухаещи на свежест и чистота. С  помощта дезинфекциращите ѝ свойства,  унищожавате всякакви микроби, които се натрупват върху дрехите и тъканите през целия ден.

Технически характеристики:

Тегло: 3,2 кг

Параметри (см): 33,5 x 24,5 x 33cm

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: