Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Stepluxe Slippers - комфортни пантофи с гел стелка

Кат. номер: ZD0001432

39,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Обувате ги и усещате разликата веднага!

Stepluxe® пантофи против умора - помагат за облекчаване на натиска от тялото

Тайната се крие в подметката. Пантофите Stepluxe® съдържат патентован гел против умора, който облекчава натоварването върху коленете и ходилата.

 

  • добра опора за ходилото
  • гел стелка – приляга към свода и облекчава натоварването
  • облекчаване на натиска от тежестта на тялото
  • подметка против хлъзгане
  • не се деформират

 

Поемат натиска, упражняван върху стъпалата и коленете при ходене или стоене. По този начин се предотвратява болката и свръх налягането в крайниците, ставите и лумбалната област.

Тайната се крие в гел стелките, които прилягат към краката и не се деформират. Що се отнася до сърцевината на външните подметки, тя действа като амортисьор, който поема ударите и помага за облекчаване на болката.

Пантофите Stepluxe® са изработени от мек микрофибър за максимален комфорт. Подметките са устойчиви и не се хлъзгат, което ги прави идеални за зимата, както за вътрешна, така и за външна употреба.

Пантофите Stepluxe® ви дават успокояващия и ревитализиращ ефект, от който се нуждаете.

 

 

Машинно пране

Наличен размер: от 36 до 44

Цвят: кафяв

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: