Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Sumo Chopper - механичен чопър

Кат. номер: ZD0001300

49,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Бързият и лесен начин за нарязване, смилане и смесване - с натискане на един бутон!

Пригответе набор от съставки до желаната консистенция бързо и лесно със Sumo Chopper. Не е необходимо да използвате батерии или електричество, уредът е механичен.

 

  • Без кабели, без електричество и без батерии
  • Компактен дизайн
  • Херметически, водоустойчив капак за съхранение
  • Бързо и лесно почистване
  • Кълцате, режете, смилате, само с едно движение
  • Пестите време и сили
  • Гумена основа против плъзгане

 

Механичен блендер, с който можете да накълцате, да смелите и да смесите различни продукти, бързо, лесно и практично. Благодарение на компактния му дизайн, Sumo Chopper не заема място и може да го съхранявате на удобно място. С гумената основа против плъзгане Sumo Chopper се захваща за вашия плот, без опасност от падане или разливане.

 

Комплектът включва:

1 x нож с 5 остриета за нарязване/кълцане

1x стандартна приставка за разбиване

1x валяк за белене на чесън

1x капак за съхранение

Вместимост: 350 мл.

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: