Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Tac Glasses Flip Up - очила с подвижни стъкла

Кат. номер: DM000823

Regular Price: 44,90 лв.

Special Price 19,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

С FLIP UP TAC GLASSES ще виждате ясно, без отблясъци и заслепяващи светлини! Те подобряват цветовете, блокират ослепителните отблясъци и подобряват оптичната яснота. Тайната е в патентованата технология за филтриране на светлина от Bell & Howell. Вече няма да примигвате и да свивате очи, когато карате по магистралата и същевременно ще виждате с оптимална яснота. Очилата Tac осигуряват 100% UV защита и се отличават с поляризиран обектив. Вдъхновени са от слънчевите очила, носени от военните, за да могат да оцелеят дори в най-суровите условия. Обикновените слънчеви очила просто блокират светлината и затъмняват изображението, което в много случаи допълнително натоварва очите. Очилата Tac филтрират светлината, за да стане всичко по-ясно и цветно.

МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ: Поставят се върху съществуващите очила, за да се предпазите от вредните UV лъчи, като същевременно запазват кристална визуалната яснота.

ГЪВКАВИ: Лесно се повдигат, когато нямате нужда от тях и ги слагате обратно, когато светлината започне да ви заслепява.

УДОБНИ: Семпли и същевременно ефектни, очилата са удобни и подходящи за всеки. Можете да ги носите самостоятелно или върху своите диоптрични очила!

Революционната технология на поляризираните очила Tac Glasses:

  • подобрява цветовете
  • блокира ослепителни отблясъци
  • подобрява оптичната яснота
  • филтрира светлината

Продуктът е произведен в Китай.

Производител: Bell&Howell

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: