Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Tac Glasses - поляризирани очила с огледални стъкла

Кат. номер: DM000821

Regular Price: 39,90 лв.

Special Price 15,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Иновативните поляризирани очила Tac Glasses от Bell&Howell помагат за намаляване на отблясъците, подобряват яркостта на цветовете и спомагат за по- добра оптична яснота, за да можете да се наслаждавате на слънчевото време, без да се притеснявате от примигване и ярки отблясъци. Tac Glasses са изградени с помощта на висококачествени материали, така че да бъдат максимално устойчиви и здрави и да им се наслаждавате дълго време.

  • Невероятна технология за филтриране на светлината
  • Дават възможност да виждате ясно без отблясъци
  • Иновативна технология за подобряване на цветовете
  • Устойчиви дори и в най-суровите условия
  • Вдъхновени от специални слънчеви очила, носени от военните
  • Универсален размер, който пасва на всеки - удобни, практични и ефективни

ПОЛЯРИЗАЦИЯ: блокира вредните UV лъчи и отблясъци, подобрявайки видимостта при отразяващи повърхности като асфалтов път, сняг, пясък и др.

ФИЛТРИРАНЕ НА СВЕТЛИНАТА: подобрява визуалната яснота, дори при условия на слаба осветеност. Изостря цветовете и подобрява яснотата на обектите.

Изключително устойчива, черна, матова рамка и винтове, устойчиви на ръжда; лещите са устойчиви на корозия при алкални условия.

Продуктът е произведен в Китай.

Производител: Bell&Howell

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: