Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Tactical Light - мултифункционален фенер

Кат. номер: ZD000564

(1 отзива)

Regular Price: 59,00 лв.

Special Price 24,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Осветява живота Ви с ярките 900лумена и Ви служи вярно с 6-те вградени инструмента за всякакви ситуации.

Фенерчето, което имате не Ви върши работа?

 

Повечето са големи, неудобни и ви струват скъпо като изискват постоянна смяна на батерии. Но вече край, стига толкова.

TacLight XL 900 - новият презареждащ фенер за екстремни условия. Вероятно и последния, което ще си купите!

Това е LED фенер с военна технология, който не може да бъде сравняван с обикновените фенерчета, а по-скоро със яркостта на дневната светлина. Има уникален дизайн във военен стил. Но най-хубавото е, че се зарежда. Използвайте всеки стандартен USB порт за зареждане – в колата, вкъщи и дори в офиса. В него е вградена тактическа технология. Ако се почувствате застрашени през нощта, натиснете бутона за защита. Той активира заслепяващ, мигащ лъч светлина, който ще дезориентира и неутрализира натрапник вкъщи или уличен агресор. Фенерчето е адаптивно и може да намалите светлината до локализиран лъч, за да осветите добре тесни тъмни места, или да го увеличите до широк лъч, достатъчен,  за да бъде  видим на разстояние до 4 километра. Тайната е в 9-те дълготрайни и ултра ярки LED лампи.

Освен това има вградени 6 инструментa, които могат да ви спасят живота в опасни ситуации:

  •  резачка за автоколани
  •  чук за чупене на прозорци
  •  многофункционален нож
  •  кръстата отвертка
  •  плоска отвертка
  •  отварачка за бутилки и консерви
  •  ножички
  •  шестограми

TacLight XL 900 е задължителен за всеки, защото може да ви спести неприятни ситуации в колата, вкъщи или когато сте навън. 

Промоционалното намаление е валидно до 20.10.2019г. или до изчерпване на наличното количество.

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
Tactical Light - мултифункционален фенер
 | 
Подарих един на баща ми, има много функции и му върши страхотна работа особено вечер!
Изпратете ни запитване: