Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Терапевтичен компресиращ налакътник Gymform Copper Line Elbow Sleeve

Кат. номер: 1250

(4 отзива)
15,90 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Терапевтичен компресиращ налакътник

Виж пълното описание
Описание и характеристики

За да станете по-силни, да сте по-бързи и по-издръжливи, форсирате тялото си на максимум. И  плащате цената за цялото това усилие, с болки в лактите, в коленете, болезнени глезени и схванати, подути стави.  

Или Ви измъчват моментни сковаващи болки в ставите?

Налакътник Gymform Copper Line Elbow Sleeve ще Ви помогне! Независимо дали сте спортист или по-възрастен човек, който желае облекчение при всекидневните движения.  

Удобният и лек, Gymform Copper Line Elbow Sleeve налакътник осигурява непрекъсната поддръжка и компресия, за да намали болезненото подуване, за по-бързо възстановяване.

 

Gymform Copper Line Elbow Sleeve представлява удобен компресиращ налакътник, който осигурява постоянна подкрепа на мускулите и ставите за облекчаване на болките на хора по цял свят.... от спортисти до трудещи се земеделци, майки...

Уникалният, усъвършенстван материал на Gymform Copper Line Elbow Sleeve налакътник е подсилен с мед, естествен и терапевтичен елемент за осигуряване на подкрепа и помощ на тялото да се възстанови по-бързо от мускулните и ставни болки.

Защо Gymform Copper Line Elbow Sleeve вместо стандартен налакътник?

 • Обикновените налакътници са дебели и обемист
 • Те не прилепват по тялото добре и не осигуряват адекватна подкрепа на коляното
 • Освен това може да компрометира хигиената на кожата в тази област

 

Но леката и гъвкава материя на налакътника Gymform Copper Line Elbow Sleeve прилепва плътно към тялото Ви, осигурявайки постоянна подкрепа на мускулите и ставите, спомагайки по-бързото им възстановяване.

Налакътникът е приспособен със силиконова лента против плъзгане, така че  Gymform Copper Line Elbow Sleeve ще остане на място дори по време на спорт.

А медта във влакната действа антибактериално и предотвратява спарването и появата на неприятна миризма.

Gymform Copper Line Elbow Sleeve налакътник:

 • Благоприятства циркулацията на въздуха
 • Спомага за бързо възстановяване на засегнатата област
 • Медта е с антибактериално действие
 • Със силиконова лента против приплъзгване
 • Унисекс 

Предлага се в 4 размера:

 • S: 20/25cm
 • M: 26/30cm
 • L: 31/35cm
 • XL: 36/41cm

*обиколка в областта над лакътя

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
Терапевтичен компресиращ налакътник Gymform Copper Line Elbow Sleeve
 | 
Много лека материя, не спарва изобщо
Терапевтичен компресиращ налакътник Gymform Copper Line Elbow Sleeve
 | 
Често тренирм и наистина много ми помога да се възстановя
Терапевтична компресираща наколенка Gymform Copper Line Knee Sleeve
 | 
Спортувам редовно и ми върши страхотна работа
Терапевтичен компресиращ налакътник Gymform Copper Line Elbow Sleeve
 | 
Така ми помогна да се възстановя след падане от велосипед. Един шофьор едва не ме блъсна, но слава бого всичко беше наред. Единствено жалко за велосипеда той не става за нищо вече.
Изпратете ни запитване: