Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

The Starlyf Broom - мултифункционална четка

Кат. номер: ZD0001072

54,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Иновативна метла с четка от естествен каучук, която почиства навсякъде, без кабели и без бъркотия!

+ ПОДАРЪК: Удобна мини четка

Без значение колко пъти използвате главата, тя улавя мръсотия, прах, косми, влакна и всичко останало с едно лесно движение. The Starlyf Broom е абсолютно безопасна за всякакви повърхности, плочки, дърво, ламинат, цимент и др.

Гумените четки се активират, чрез допира до всяка повърхност, и създават електростатичен заряд. Така те действат като магнит за мръсотия, карайки повърхностите да блестят.

Функционално предназначение и предимства:

  • Водоустойчива
  • Щади всякакъв тип повърхности- няма опасност от надраскване
  • Електростатичен заряд – привлича и отстранява мръсотия с един замах
  • Удобна, практична и лесна за употреба
  • Подходяща за миене и пране- дезинфекцира и чисти до съвършенство
  • 2 в 1 метла + почистваща четка с прикрепен накрайник за прозорци и стъкла
  • Подходяща за миене на прозорци и стъклени повърхности
  • Подходяща за почистване(пране) на автомобили
  • Почиства мебелите от косми, влакна, домашна прах и др.
  • Подходяща за вътрешни, външни и търговски пространства

The Starlyf Broom е водоустойчива, така че можете да го насапунисате, изплакнете и винаги да имате чиста дезинфекцирана глава, готова за употреба.

Идеална за улавяне на косми и козина от домашни любимци от дивани, килими и др.

Използва се с еднаква ефективност както за сухо, така и за мокро почистване . Използвайте я за почистване под мебелите, на пода на гаража, в двора, в градината, дори когато миете колата си! Той има вградена гумена шпатула, която ви помага да почиствате с лекота прозорците на къщата и автомобила, водата от балконите и около басейна.

Метлата има регулируема дръжка: нагласете я спрямо вашата височина и повърхността, която искате да почистите!

+ ПОДАРЪК: Удобна мини четка с електростатично заредени каучукови влакна, идеална за по-малки повърхности!

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: