Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Тиган за палачинки Blaumann 1531 – 24сm

Кат. номер: BL-1531MG-SP

(1 отзива)
22,90 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Тиган за палачинки 

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Характеристики:


• 3-слойно мраморно покритие
• Ергономична и удобна дръжка
• Подходящи и за индукционен котлон
• Екосъобразни: Без съдържание на: Олов, Кадмий и PFOA
• Бърза и лесна употреба
• Лесно почистване и измиване
• Подходящи за съдомиялна машина
• Подарък:  Удобна шпатула за обръщане на палачинки

Размер - Ø24см
Материал : пресован алуминий с мраморно покритие
Цвят: Графит

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
Тиган за палачинки Blaumann 1531 – 24сm
 | 
Децата ми обожават палачинки и с този тиган успявам да ги проготвя много бързо. Отеделно и шпатулката, която върви с него ме улеснява още повече
Изпратете ни запитване: