Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Увеличителни очила лупа VizMaxx Magnifying Glasses

Кат. номер: AH000005

(8 отзива)
29,90 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Кристално чисти поликарбонатни лещи с вградена технология за увеличение

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Vizmaxx използва кристално чисти поликарбонатни лещи с вградена технология за увеличение, за да подобри яснотата на зрението ви, като направи всичко по- близко и по- голямо, с невероятна острота и яснота на картината.

Когато имате по- специфична и изискваща концентрация на зрението работа, обикновената лупа може да ви помогне да видите, но тогава никога не можете да работите свободно, защото ръцете ви са заети. Предписаните очила правят нещата по-ясни, но не по-големи.

Четенето на дребния шрифт  е толкова досадно и напрягащо ... но вече не! 

Вече има подходящо решение за тези задачи, които изискват ясно зрение и уголемяване на даден предмет в детайли!

  • Vizmaxx ви предоставя възможността за работа със свободни ръце, увеличено зрение без изкривяване и пречупване на картината, за да можете да свършите работата бързо и лесно.

Пластичните, леки очила Vizmaxx могат да се носят върху диоптрични очилалещи или слънчеви очила. Напълно безопасни са за очите.

  • Vizmaxx са проектирани с елегантен и компактен дизайн и може да ги носите както върху диоптрични, така и върху слънчеви очила, като прилягат върху рамките без да пречат и да създават дискомфорт. И най- хубавото от всичко-  Vizmaxx са на ваше разположение, без да е необходим очен тест или рецепта!
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
Увеличителни очила лупа VizMaxx Magnifying Glasses
 | 
Определено е по-удобно от лупа! Много добра работа ми вършат
Увеличителни очила лупа VizMaxx Magnifying Glasses
 | 
Аз да ви кажа, директно си запоявам с тия очила
Увеличителни очила лупа VizMaxx Magnifying Glasses
 | 
Много удобно, дълги години ползвах лупа, но не си е работа. Сега с очилата мога да работя с много фини частици без да правя грешки
Увеличителни очила лупа VizMaxx Magnifying Glasses
 | 
Работя с дребни детайли и тези очила ми вършат страхотна работа
Увеличителни очила лупа VizMaxx Magnifying Glasses
 | 
Ползвам очилата докато шия или бродирам, но не заместват напълно обикновения диоптър. По-подходящи са за четене или за прецизна работа. Все пак съм доволна.
Увеличителни очила лупа VizMaxx Magnifying Glasses
 | 
Визмакс са идеален поощник при работа с дребни детайли.
Увеличителни очила лупа VizMaxx Magnifying Glasses
 | 
Много са удобни
Увеличителни очила лупа VizMaxx Magnifying Glasses
 | 
Визмакс ми помогна да шия гоблените си по-бързо от преди, защото вече виждам много по-ясно схемата и не губя толкова време.
Изпратете ни запитване: