Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

VCloud Steamer - парна система за гладене и дезинфекция

Кат. номер: ZD000938

79,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Иновативен уред на пара за гладене, почистване, освежаване и дезинфекция!

VCLOUD STEAMER е уникална система за гладене на пара, която едновременно глади и дезинфекцира дрехите. Благодарение на функцията високо налягане на парната камера и на базата на произвеждане на контролирани взривове на много гореща пара, с VCloud Steamer винаги постигате професионални резултати.

Да се глади с VCloud Steamer е изключително лесно. Само напълнете резервоара, натиснете бутова и уредът незабавно ще възпроизведе пара. Всички гънки ще изчезнат за минути, без дори да сваляте дрехите от закачалката.

VCloud Steamer може да се използва и като парна ютия върху дъската за гладене. С уреда за гладене на пара VCloud Steamer може да гладите всякакви тъкани и материи, дори дрехи с пайети.

Към уреда получавате и 3 допълнителни приставки:

  • за почистване и дезинфекция на тапицерия, мебели, килими, матраци. Тази приставка служи и за премахване на акари и неприятните миризми от тъканите и платовете.
  • за гладене на панталони. Чрез тази приставка лесно и бързо оформяте ръбовете на Вашите делови костюми.
  • за гладене на вълнени материи. Вашите топли и вълнени дрехи ще бъдат отново свежи и изгладени.

Комплектът включва:

  • Уред за гладене на пара VCloud Steamer
  • Приставка за гладене на вълнени материи
  • Приставка за гладене на панталони
  • Приставка за почистване и дезинфекция на тапицерия, мебели, килими, матраци и елиминиране на акари и неприятни миризми
  • Мерителна чаша

Мощност на уреда за гладене на пара VCloud Steamer: 1000 W

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: