Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Velform Full Body Razor - безжична самобръсначка

Кат. номер: KK000389

69,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

2 в 1 - Подходящa за лице и тяло, всичко в едно устройство

Забравете за самобръсначките за еднократна употреба!

С Velform Full Body Razor получавате качество, мощност и гъвкавост, от които се нуждае всеки мъж, когато използва самобръсначка.

 

  • Прецизно и точно подстригване и оформяне
  • Въртяща се глава за пълен контрол
  • Висококачествено острие от неръждаема стомана
  • Интегрирана LED светлина за перфектно покритие
  • Безжичен, преносим и лесен за използване
  • Бръснете, оформяте и подстригвате цялото тяло
  • Универсалност и издръжливост

 

Подходяща за лице и тяло

За подстригване, оформяте и бръснене. Velform Body Razor е всичко, от което се нуждаете, за да оформите перфектно брадата или бакенбардите прецизно и деликатно. Едновременно с това има достатъчно мощност за подстригване на всички нежелани косми по тялото, включително плътни и  дълги.

 

Първокласно качество

Двойните остриета от неръждаема стомана са с високо качество, гарантиращо издръжливост и прецизност на рязане. Въртящата се глава дава възможност да оформите контур във всяка посока и лесно да създавате свои собствени стилове.

 

Приставки за различни дължини на подрязване

Velform Body включва 3 различни приставки (1 мм, 3 мм, 5 мм), за да защитите сигурно всяка област на тялото, включително чувствителните зони.

 

Комплектът включва:

1 x самобръсначка

1 x режеща глава

3 x приставки за дължина (1 mm, 3 mm, 5 mm)

1 x четка за почистване

1 x ръководство за употреба

 

Технически характеристики:

Вградена LED светлина

Включва 3 приставки

Въртяща се глава

острие от неръждаема стомана

Захранване: батерия тип ААА, 1.5 V

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: