Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Velform Hair Cutter - машинка за подстригване

Кат. номер: KK0001036

Regular Price: 69,90 лв.

Special Price 34,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Имате ли нужда от подстригване?

Искате ли да спестите пари?

Няма нужда да ходите на фризьор!

С Velform® Hair Cutter е нужно да отделите само няколко минути, за да постигнете същия резултат!

Машинка за подстригване и оформяне Velform® Hair Cutter! Един уред – две предназначения! Уред за подстригване  на всякакви дължини и типове коса, както и за перфектно и професионално оформяне на брадата.

  • Подходящ за коса и брада
  • Подходящ за всички типове коса – къса, дълга, права, къдрава, чуплива
  • Безжичен
  • Професионален завършек
  • Без да излизате от дома
  • Лесен за използване
  • Лек и компактен дизайн
  • Регулируем размер на подстригване
  • Батерия с дълга продължителност на употреба

Безжичната му технология позволява да достигнете до най-трудно достъпните зони. Лекият, ергономичен дизайн и острите ножчета ви осигуряват лесна и прецизна работа.

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: