Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Ventum Air Purifier - пречиствател на въздух

Кат. номер: ZD000910

Regular Price: 499,00 лв.

Special Price 299,00 лв.

Купи на лизинг

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Пречиствател за въздух с отлична филтрация (до 99,97% ефективност), UV технология за стерилизация и дезинфекция на въздуха, йонизационна функция, много тиха работа.

Пречиствателят за въздух ETA Ventum е подходящ за домакинства с повишено замърсяване на въздуха, алергии и домашни любимци. Благодарение на отличното си ниво на филтрация (до 99,97% ефективност), той премахва малки частици прах и от въздуха у дома, улавя нежелани миризми и косми от животни, унищожава бактерии и различни видове вируси.

Характеристиките, които правят покупката на  ETA Ventum най- доброто решение за Вашия дом:

  • Покрива 25-30 м2 подова площ
  • UV технология за стерилизация и дезинфекция на въздуха
  • Йонизация
  • 3 скорости на вентилатора или режим AUTO
  • Високоефективна и тиха работа
  • Ниско ниво на шума  
  • Таймер с настройка до 8 часа работа
  • Функция сън
  • Унищожава бактерии и различни видове вируси
  • Улавя нежелани миризми

 

Високоефективният HEPA филтър 4in1 - комбинира въглероден HEPA FILTER, филтър от стъклени влакна и префилтър, гарантиращи качеството на пречстване. Индикацията за смяна на филтъра ви предупреждава кога той трябва да бъде заменен.

 

Сензорът за замърсяване автоматично проверява чистотата на въздуха и съответно регулира скоростта на почистване. Светлинната индикация ще ви информира за нивото на замърсяване на въздуха и работата на пречиствателя. Ако искате да пречистите въздуха в дома си до съвършенство, можете да използвате функцията за стерилизация и дезинфекция на въздуха с UV технология и функцията за йонизация. Йонизацията осигурява производството на отрицателни йони и активен кислород.

 

Технически характеристики:

Мощност:Мощност:50 W

Тегло (kg) -приблизително 4,3кг

Параметри: (мм) 190 x 220 x 625

Концентрация на отрицателни йони: 5 мили / см3

UV светлина: 254 nm

Въздушна мощност: 220 м3 / час

Филтри: HEPA, карбон

Обхват: 30 м2

Максимално ниво на шума: 62 dB

Минимално ниво на шума: 39 dB 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: