Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Ventus Dual Tech - мобилен климатик

Кат. номер: ZD000792

349,00 лв.
Купи на лизинг

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Усещане за студ в тези студени зимни дни?

Плащате стотици левове за сметки за отопление?

На традиционният нагревател му отнема часове за да загрее, а тези вентилаторни печки просто издухват прах и бактерии във въздуха.

Ако търсите решение за отопление, охлаждане, овлажняване и пречистване на въздуха, се нуждаете от Ventus Dual tech.

VENTUS е икономично, екологично и ефективно решение за поддържане на идеална температура във всяка стая на дома. Ventus Dual Tech с функции за горещ или студен въздух, овлажнител и йонизатор е компактно, преносимо и лесно решение, което ще ви позволи да се насладите на приятна температура и по-чист въздух. Той отоплява през зимата и охлажда през лятото всяка стая на дома.

Ventus ще помогне незабавно да затопли въздуха през зимата или да го охлади през лятото. Ventus също пречиства въздуха през филтър с пчелен восък за по-чист въздух, така че да дишате по-добре и да се чувствате по-добре. Той е компактен и преносим, ​​така че можете да се насладите на топъл пречистен въздух навсякъде. Той има регулируеми нива на мощност в зависимост от това колко топло трябва да бъдете. Той дори има програмируем таймер до седем часа и не е необходима инсталация. Просто го включете!

Можете да използвате вашия Ventus през цялата година и през всеки сезон, за да сте на топло и уютно през зимата или да се охладите и освежите през горещите летни дни.

В периода на обостряне на грип, както и на други вирусни инфекции, йонизиращата функция на Ventus ще помогне да пречистите въздуха в дома си. Така ще се наслаждавате на чист въздух и ще намалите разпространението на вируси и бактерии.

Дистанционното управление ви позволява да го управлявате докато си почивате комфортно на вашия диван или легло, а мощният трискоростен вентилатор циркулира въздуха, за да контролира температурата във всяка стая.

Ventus Dual Tech:

 • Дигитално устройство с дистанционно управление
 • Функции: затопляне, охлаждане, овлажнител и йонизатор
 • PTC технологията (положителен температурен коефициент) осигурява високоефективно отопление
 • Пречиства и стерилизира въздуха, чрез произвеждането на отрицателни йони
 • Екологичен е, тъй като не използва компресор или фреон
 • Висока ефективност и ниска консумация на енергия
 • 7 часов таймер
 • 3 скорости
 • Не са необходими инструменти или инсталация
 • Уникален и икономичен

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Напрежение: 220-240V~
 • Консумация на охлаждане: 65W
 • Консумация на отопление: 2000W
 • Номинална честота: 50Hz
 • Въздушен поток: 8.0 m/s
 • Капацитет на изпарение: 500ml/h
 • Капацитет на резервоара за вода: 3.2 L
 • Ниво на шума: ≤65dB
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: