Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Vibratwin - почистваща система

Кат. номер: ZD000908

Regular Price: 179,00 лв.

Special Price 119,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Почистващата система за подове Vibratwin, най-универсалният и ефективен почистващ уред на пазара, е устройство за дълбоко и идеално почистване на дървени, твърди подове и килими.

Vibratwin почиства дълбоко мръсотията на местата, където прахосмукачките не могат да достигнат. Премахва залепналите замърсявания и работи върху всички повърхности.

Към уреда получавате ПОДАРЪК - сменяеми двойни подложки за многократна употреба, всяка от които е предназначена за специфични видове почистване на подове.

Почистващата система за подове Vibratwin има двойна подложка с твърда материя, която ѝ позволява да проникне дълбоко в килима, да го остави чист, без мирис и обновен. Полиращата подложка за почистване на твърд под е предназначена за всички видове твърди подове, включително дърво, което прави почистването на пода едно от най-приятните занимания вкъщи.

Предимства:

 • Идеален за почистване на стари или трудни за премахване петна
 • Сменяеми подложки за многократно използване
 • Почистването на килими никога не е било толкова лесно
 • Двойна подложка, която има прибрана материя
 • Полираща подложка за почистване на твърд под
 • Изчиства и почиства с над 1000 вибрации в минута

Технически характеристики:

 • Напрежение: 220-240V, 50/60 Hz
 • Мощност: 40 W
 • Капацитет на бутилката за многократна употреба: 580 мл
 • Скорост: 1000 вибрации в минута (spm)
 • IPX4
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: