Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Vitaposture - коригиращ колан

Кат. номер: Z000888

39,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Чувствате ли напрежение в шията и гърба, поради неправилна стойка?

Имате ли болки в гърба и напрежение в лумбалната област?

Винаги ли се привеждате, докато сте на компютъра или пред лаптопа?

VitaPosture ще Ви помогне да коригирате стойката на гръбнака!

VitaPosture е първокласен унисекс корсет, с по-добра изработка за приспособление към тялото и за корекция на стойката, идеален за хора, които прекарват много време пред компютъра или телевизора, както и за хора, чиято работа е свързана с шофиране.

Облекчава напрежението, натрупано ежедневно в тялото, което може да доведе до появата на мускулни болки, спазми и дори проблеми с кръвообращението.

Лесен за регулиране и носене!

Каишките от първокласен и еластичен материал за перфектно прилягане, издърпват раменете назад, като по този начин коригират прегърбената позиция, до която достигаме, след като прекарваме много часове наведени.

Вградена лента за поддръжка на гърба за по-ефективна корекция на стойката!

Висококачествени материали и тъкани!

В допълнение, материалът е специално изработен, за да остави кожата да диша и да се чувствате удобно, когато го носите.

  • Облекчава болката в гръбнака и лумбалната област, причинена от неправилна стойка и спомага за подравняването на прешлените
  • Мускулна релаксация
  • Намалява болката в гърба, от нивото на шията и раменете
  • Намалява телесното напрежение и стрес
  • Подобрява дишането, подобрявайки правилната позиция на гръбначния стълб
  • Задържа шията и гръбначния стълб в правилна позиция
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: