Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

VitaPress - професионална лимфопреса за пресотерапия

Кат. номер: Z0001407

299,00 лв.
Купи на лизинг

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Подарете си успокояващ, отпускащ и стимулиращ масаж! Ефективна пресотерапия – в уюта на дома

Обездвижването и лошото кръвообращение могат да бъдат причина за редица проблеми, ограничават и намаляват качеството ни на живот. VitaPress намалява тежестта и умората след натоварен ден, презарежда и тонизира цялото тяло.

  • технология за пресотерапия –  редува компресия и декомпресия
  • стимулира усвояването на задържани течности
  • стимулира оросяването на капилярите и подобрява лимфния поток
  • максимално облекчение на проблемните зони

 

VitaPress е нова, надеждна система за професионален масаж на краката и стъпалата, който ще подобри кръвообращението, докато ти си почивате вкъщи.

С VitaPress ще подобрите качеството си на живот, ще се чувствате като освободени от окови.

 

Системата VitaPress може да бъде настроена според личните нужди и да облекчи болка и дискомфорт, да стимулира кръвообращението, да освободи мускулни възли, да повиши лимфния дренаж и да ти помогне да се възстановиш по-бързо и по-ефективно от болките в краката.

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: