Vitarid-R - колело за трениране на ръцете и краката

В наличност
SKU
SH000576
159,00 лв.
143,10 лв. Goldstar Club
Купи на изплащане
14-дневен срок право на връщане.

Информация за условия за покупка и връщане може да получите тук.

Безплатна доставка за членовете на GoldStar Club

Информация за нашата доставка може да получите тук.

Vitarid-R - лесен и достъпен начин за раздвижване на цялото тяло и за по-здравословен, щастлив и дълъг живот. Всичко това от уюта на дома ви.

Vitarid-R е уникално двойнодействащо колело, което позволява да тренирате ръцете и краката едновременно, докато седите на дивана вкъщи. Уредът е изключително лесен за употреба и спомага за поддържане на физическата активност. Това го прави идеален както за лица в напреднала възраст, така и за тези от вас, които се двоумят дали да тренират поради ограничена подвижност или трудно поддържане на баланс.

Vitarid-R се настройва лесно до най-удобните за вас височина и сила на съпротивление, според желанието ви за вид тренировка. Действа страхотно за подобряване на фигурата - поставя ви в правилната стойка, докато движите едновременно горната и долната част на тялото. А здравото тяло е необходимо условие за извършване на всяка физическа дейност.

Плавните движения, които извършвате, докато използвате Vitarid-R, предоставят напълно безопасна тренировка - както за начинаещи, така и за напреднали. Това прави уреда подходящ за хора с наднормено тегло, артрит или в следоперативно състояние. Само след няколко лесни и приятни тренировки с Vitarid-R ще започнете да се чувствате по-добре, ще бъдете по-енергични и отново ще се наслаждавате на активния начин на живот. Ще стимулирате кръвообращението, ще повишите цялостната си подвижност и ще се чувствате здрави и полезни. Освен, че натоварва ръцете и краката, Vitarid-R също така стяга корема и коригира стойката, като ви придържа изправени. Може да стимулирате всички мускули и стави, което ще ви направи по-жизнени и силни. Много скоро отново ще изкачвате стълби, ще се разхождате сред природата и ще играете с внуците си. Дори елементарните дейности, като носене на покупките или навеждане за очилата, ще бъдат отново лесни за извършване.

А сега получавате и ПОДАРЪК - дисплей за измерване на резултатите!

Напишете вашето мнение
Оценете: Vitarid-R - колело за трениране на ръцете и краката

За да закупите продукта на изплащане трябва да го добавите в количката и при завършване на поръчката да изберете начин за плащане Unicredit лизинг.