Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Vitarid-R - колело за трениране на ръцете и краката

Кат. номер: SH000576

Regular Price: 159,00 лв.

Special Price 129,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание:

Колело за трениране на ръцете и краката

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Vitarid-R - лесен и достъпен начин за раздвижване на цялото тяло и за по-здравословен, щастлив и дълъг живот. Всичко това от уюта на дома ви.

Vitarid-R е уникално двойнодействащо колело, което позволява да тренирате ръцете и краката едновременно, докато седите на дивана вкъщи. Уредът е изключително лесен за употреба и спомага за поддържане на физическата активност. Това го прави идеален както за лица в напреднала възраст, така и за тези от вас, които се двоумят дали да тренират поради ограничена подвижност или трудно поддържане на баланс.

Vitarid-R се настройва лесно до най-удобните за вас височина и сила на съпротивление, според желанието ви за вид тренировка. Действа страхотно за подобряване на фигурата - поставя ви в правилната стойка, докато движите едновременно горната и долната част на тялото. А здравото тяло е необходимо условие за извършване на всяка физическа дейност.

Плавните движения, които извършвате, докато използвате Vitarid-R, предоставят напълно безопасна тренировка - както за начинаещи, така и за напреднали. Това прави уреда подходящ за хора с наднормено тегло, артрит или в следоперативно състояние. Само след няколко лесни и приятни тренировки с Vitarid-R ще започнете да се чувствате по-добре, ще бъдете по-енергични и отново ще се наслаждавате на активния начин на живот. Ще стимулирате кръвообращението, ще повишите цялостната си подвижност и ще се чувствате здрави и полезни. Освен, че натоварва ръцете и краката, Vitarid-R също така стяга корема и коригира стойката, като ви придържа изправени. Може да стимулирате всички мускули и стави, което ще ви направи по-жизнени и силни. Много скоро отново ще изкачвате стълби, ще се разхождате сред природата и ще играете с внуците си. Дори елементарните дейности, като носене на покупките или навеждане за очилата, ще бъдат отново лесни за извършване.

А сега получавате и ПОДАРЪК - дисплей за измерване на резултатите!

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: