Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Heated Massage Mat Vitolog - подгряваща масажираща подложка

Кат. номер: Z0001279

119,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Подобрете кръвообращението, отпуснете и укрепете мускулите

  • 6 режима на масаж
  • 4 масажни зони: шия, гръб, ханш, бедра
  • 3 нива на интензивност
  • С функция за затопляне за допълнителна релаксация
  • Подходящ за всяка седалка
  • Работи с приложено дистанционно управление

 

Специално проектирана за масаж на шията, гръбначния стълб, гърба и бедрата. Има положителен ефект върху напрегнатите мускули, допълнителната функция за отопление увеличава усещането за комфорт и релаксация. Подложката е с ергономична форма и е изработена от гъвкави материали, което й позволява да се адаптира към всеки стол, диван или фотьойл.

Управлява се удобно, с помощта на преносимо дистанционно управление. В допълнение, масажната подложка се препоръчва за шофьори, които правят дълги курсове и пътувания, благодарение на постелката предотвратявате изтръпване в краката или болки в гърба. Благодарение на своята ергономична форма и изработена от гъвкави материали, тя се адаптира към всеки стол и е устойчива на износване.

 

Технически характеристики:

Тегло 1,2 кг

Цвят: черен

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: